Άρθρα

της Άννας Ζανιδάκη : Παναγία ,γυναίκα , σύζυγος , μαμά

Κοινοποίησε την Ανάρτηση μας αν σας φάνηκε ενδιαφέρον
Χρόνος Ανάγνωσης 2 Λεπτά
Listen to this article
0
(0)
Μαρία Γυναίκα , σύζυγος και μάνα!
Παναγιά μας , Μεγαλόχαρη και Μεγαλοδύναμη.
Γυναίκα ,στη ζωή , με τις αδυναμίες της και τους φόβους της ,με τις προσπάθειές της,με τις δικές της αντιλήψεις και με τις δικές της αποδοχές .
Παναγιά μας , με τις δικές της ικεσίες και παρακάλια , με τα δικά της εξαίσισ χααρακτηρισιτικά ψυχής , καρδιάς και νου .
Εσύ ,γιορτάζεις κάθε μέρα ,κάθε στιγμή και κάθε λεπτό .
Γυναίκα , μητέρα όλων μας, όλων των ανθρώπων ,που καμιά φορά ή και πολλές σε βλασφημούν ανίκανοι και αδαείς να δουν το Μεγαλείο της Ψυχής Σου και του Αναστήματος , της Υποστάσεως της Δικής Σου και Μόνο.
Σε γιορτάζουμε συχνά ,πολύ συχνά , με σέβας ,δέος και σεβασμό ,θαυμασμό ,προς την Αγιότητά σου ,υποκλινόμαστε στο Μέγεθος της Αξίας Σου και της Οντότητάς Σου.
Γυναίκα , μάνα Παναγιά ,που προσφεύγουμε σε σένα ,εις τη Σκέπην σου , για παρηγοριά ,στήριγμα,για μια ιδιαίτερη δική μας Επικοινωνία, αληθινή και κυρίως ατόφιου θαυμασμού και υπέροχου αξιόλογου σκεπτικισμού ,απέναντι σε σένα και Μόνο.
Παναγιά μας , όλων των Χριστιανών ,όλου του κόσμου ,που γέρνουμε τα προσκέφαλά μας ,για να σε δούμε στα όνειρά μας , στα δικά μας μετερίζια , να σ ανταμώσουμε και να ρθουν σιμά τα συναπαντήματά μας .
Ψυχές που θέλουν να πιαστούν από κάπου , να εδραιωθεί μέσα τους η Πίστη η Ελπίδα ,η βοήθεια εκείνη ,που μόνο σε σένα βρίσκουμε και εναποθέτουμε ταυτόχρονα και ειλικρινά .
Γιορτασμοί , αληθινοί , ψυχής ,από άκρο σε άκρο της Γης με όποιο προσωνύμιο δικό σου , μα με αληθινά τα κίνητρα και τα εναύσματα ζωής , σκέψης και ταπεινότητας ,σεπτής και απτής ,σε εναγγαλιασμούς του νου μαζί σου και της αέναής σου Υπόστασης.
ΝΑΙ ,,,ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΕ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΑΙ ΞΕΧΩΡΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ,ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΑΞΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗΣ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗΣ.
Κυοφόρησες τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ,…
ΜΗΤΡΑ ΘΕΙΚΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣΗΜΑΝΤΗ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΗ .
ΑΝΤΕΞΕΣ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ …
ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΔΕΟΣ ΣΤΗ ΧΑΡΙΝ ΣΟΥ!

Γράψτε μας το σχόλιο σας εδώ

Βαθμολόγησε την Ανάρτηση μας

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση ;

Αναγνώστες που Βαθμολόγησαν * 0 * / Επιλέξατε την Βαθμολογία * 0 * αστέρι. *Συντακτική Ομάδα theodromion.gr : Ευχαριστούμε που μας στηρίζεται

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση

Αν το βρήκες ενδιαφέρον Κοινοποίησε το

Η κοινοποίηση που θα κάνετε μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας

Ακολούθησε μας στα social media

Like
Κοινοποίησε την Ανάρτηση μας αν σας φάνηκε ενδιαφέρον

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δές και αυτό
Χρόνος Ανάγνωσης 2 Λεπτά π.Αντώνιος Χρήστου Αγαπητοί Αναγνώστες η τρίτη…
x
error: Ευχαριστούμε