Άρθρα

Συνεργασία www.theodromion.gr με www.kalitheapress.gr -Eρευνα press webradio

Κοινοποίησε την Ανάρτηση μας αν σας φάνηκε ενδιαφέρον
Χρόνος Ανάγνωσης 2 Λεπτά
Listen to this article
0
(0)

Last Updated on: 1st Φεβρουάριος 2021, 01:03 μμ

Έφτασε η στιγμή να ανακοινώσουμε την συνεργασία του εκκλησιαστικού ιστιοτόπου www.theodromion.gr με την διαδικτυακή εφημερίδα ενημέρωσης www.kalitheapress.gr και το διαδικτυακό ραδιόφωνο Ερευνα press webradio και τις συνεργαζόμενες σελίδες. Η συνεργασία μας περιλαμβάνει εκτός από αρθρογραφία και ραδιοφωνικές εκπομπές; αλλά και μεταδόσεις Ιερών Λειτουργιών μέσω του webtv αλλά και του webradio

To site kalitheapress.gr είναι ηλεκτρονική εφημερίδα κυρίως των Νοτίων Προαστίων της Αττικής με έδρα την Καλλιθέα. Αποτελεί μια έγκυρη πηγή ενημέρωσης για τον κάτοικους, τους παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης και τους πολιτικούς των κομμμάτων και πολιτικών κινήσεων.

Καλύπτει ειδησεογραφικά εκτός από τα νότια προάστια των Αθηνών, την Περιφέρεια Αττικής και όλη την Ελλάδα με τα συνεργαζόμενα δίκτυα  και τα διεθνή γεγονότα, έχοντας πάντα σας αρχή την αποκάλυψη της αλήθειας και τη διατήρηση της αντικειμενικότητας της πληροφόρησης..

Σε μια εποχή που το internet κυριαρχεί, η κάθε είδηση, το κάθε νέο, όπου και αν συμβαίνει, σερβίρεται ζεστό στο …laptop μας, ακόμα και στο κινητό μας, μέσα από άπειρες ιστοσελίδες και blogs.

Η σελίδα www.kalitheapress.gr είναι η διαδικτυακή σας ενημέρωση η οποία δημιουργήθηκε από τον Δημήτρη Μπιζιώτα και μια παρέα ανθρώπων οι οποίοι συνεισφέρουν κυρίως “εθελοντικά” με κύριο στόχο να δώσουν στον απλό πολίτη να αποχτήσει το δικό του ελεύθερο μέσο ενημέρωσης.

Μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα για ό,τι καθημερινά συμβαίνει στη Καλλιθέα και στις γύρω περιοχές αλλά και για την Αττική, για την Ελλάδα και τον κόσμο. Ανατρέχοντας τις σελίδες του www.kalitheapress.gr θα διαπιστώσετε ότι επιθυμία μας είναι να προσεγγίσουμε την έννοια «Τοπικός Τύπος» με μια πρόταση διαφορετική από όσες έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Μια ηλεκτρονική εφημερίδα που θα καταγράφει και να διερευνά γεγονότα, που θα σκιαγραφεί πρόσωπα και καταστάσεις της καθημερινότητάς μας, που θα προσεγγίζει τα πάντα με μια μετριοπαθή και αισιόδοξη διάθεση, γνωρίζοντας βέβαια και πάνω απ’ όλα ότι μοναδικός κριτής της, θα είναι φυσικά εσείς ,οι αναγνώστες μας…

Η Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Πόλης μας www.kalitheapress.gr, δημιούργησε και το  EρευναPress Web Radio. Το νέο ενημερωτικό ιντερνετικό ραδιόφωνο με έδρα την Καλλιθέα, σύντομα με πλήρες 24ωρο πρόγραμμα και Ζωντανές εκπομπές από το επίσης νέο studio μας.

Μέσω και του  Web Radio, μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα για ό,τι καθημερινά συμβαίνει στη Καλλιθέα και στις γύρω περιοχές αλλά και για την Αττική, για την Ελλάδα και τον κόσμο, αλλά και να ακούτε και την καλύτερη Ελληνική και Ξένη μουσική του χθες και του σήμερα, με ένα κλικ στο www.kalitheaprεss.gr/ και στο EΡΕΥΝΑPRESS WEBRADIO

 

 

Γράψτε μας το σχόλιο σας εδώ

Βαθμολόγησε την Ανάρτηση μας

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση ;

Αναγνώστες που Βαθμολόγησαν * 0 * / Επιλέξατε την Βαθμολογία * 0 * αστέρι. *Συντακτική Ομάδα theodromion.gr : Ευχαριστούμε που μας στηρίζεται

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση

Αν το βρήκες ενδιαφέρον Κοινοποίησε το

Η κοινοποίηση που θα κάνετε μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας

Ακολούθησε μας στα social media

Like
Κοινοποίησε την Ανάρτηση μας αν σας φάνηκε ενδιαφέρον

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δές και αυτό
Ο Εκκλησιαστικός Ορθόδοξος Ιστότοπος theodromion.gr συνεργάστηκε με την ηλεκτρονική εφημερίδα…
x
error: Ευχαριστούμε