Εκκλησιαστικές ειδήσεις

Τουριστικό γραφείο KALIDONI TRAVEL : Οικονομικά ταξίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη

Κοινοποίησε την Ανάρτηση μας αν σας φάνηκε ενδιαφέρον
Χρόνος Ανάγνωσης 2 Λεπτά
Listen to this article
5
(3)

Last Updated on: 12th Μάιος 2019, 11:42 πμ

Σχετική εικόναΟικονομικά ταξίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη

Κάποτε σε μία εποχή δύσκολη, τότε που ο μέσος Έλληνας άρχισε να μαθαίνει τις διακοπές και να φεύγει λίγο μακρύτερα από την κοντινότερη του παραλία, δύο φίλοι καταθέτοντας όλες τις οικονομίες τους και ένα σεβαστό για την εποχή χρέος αγόρασαν ένα πούλμαν και ξεκίνησαν να φτιάξουν ένα Τουριστικό γραφείο. Σταδιακά με τις καλές υπηρεσίες που προσέφερε το γραφείο στους πελάτες του, τα πούλμαν αυξήθηκαν και έτσι η δουλειά συνεχίστηκε με αυτόν τον τρόπο για πολλά χρόνια. Με το πλήρωμα του χρόνου, οι δύο φίλοι μεγάλωσαν και από το 2000 και μετά το γραφείο το ανάλαβε η κόρη του ενός η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε μέσα σε αυτό, η Σοφία Καλιδώνη.

Στο γραφείο έπνευσε καινούργιος αέρας, με την συνεργασία του Άγγελου Γαλάτη, εξαπλώθηκε και διοργάνωσε εκδρομές σε όλη την Ευρώπη με μεγάλη επιτυχία. Στα χρόνια που ακολούθησαν μέχρι σήμερα, το γραφείο μας έχει συνεργαστεί και ταξιδέψει στην Ελλάδα και στην Ευρώπη τα περισσότερα ΚΑΠΗ του λεκανοπεδίου Αττικής και όχι μόνο. Επίσης πελάτες του γραφείου που μας εμπιστεύονται , είναι πολλοί σύλλογοι από όλη την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό.

Τα 17 τελευταία χρόνια , το γραφείο ασχολείται μόνο με την εκδρομή και με τίποτε άλλο. Για να δημιουργηθεί ένα ταξίδι, θα πάει πάντα αντιπρόσωπος του γραφείου δύο και τρείς φορές να ελέγξει την παραμικρή λεπτομέρεια του δρόμου, των εστιατορίων, των τακτικών στάσεων, και φυσικά των ξενοδοχείων. Στα προγράμματα μας είναι τυπωμένη και η τελευταία λεπτομέρεια η οποία τηρείται από εμάς και τους συνεργάτες μας, οδηγούς και συνοδούς με σεβασμό. Όλοι οι πελάτες μας (φίλοι μας), έχουν να πουν ότι: Το ΚΑLIDONI TRAVEL πραγματοποιεί πάντα αυτά που γράφει στο πρόγραμμα και όταν μπορεί δίνει και το κάτι παραπάνω.

Το σλόγκαν του γραφείου είναι: ‘’Ονειρεμένα Ταξίδια… Προσιτή Πολυτέλεια’’ διότι πραγματικά τα προσφέρουμε και τα δύο σε κάθε ταξίδι.

Τέλος το KALIDONI TRAVEL δεν είναι μία απρόσωπη εταιρεία , αλλά η ιεραρχία του ξεκινάει από την Σοφία και τον Άγγελο οι οποίοι είναι πάντα κοντά σας και νοιάζονται για όλα.

Το γραφείο μας βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο του Πειραιά, μόλις ογδόντα μέτρα από τον Ηλεκτρικό σταθμό.

Οι εξαιρετικοί συνεργάτες μας και εμείς σας περιμένουμε να σας προτείνουμε ή να δημιουργήσουμε μαζί την επόμενη σας εκδρομή.

Με εκτίμηση
Σοφία Καλιδώνη
Άγγελος Γαλάτης

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θα μας βρείτε
ΚALIDONI ΤRAVEL
ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ 17
18531 – ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ωράριο Λειτουργίας
Δευ – Παρ : 09:00 – 18:00
Σάββατο : 10:00 – 13:00

Γράψτε μας το σχόλιο σας εδώ

Βαθμολόγησε την Ανάρτηση μας

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση ;

Αναγνώστες που Βαθμολόγησαν * 3 * / Επιλέξατε την Βαθμολογία * 5 * αστέρι. *Συντακτική Ομάδα theodromion.gr : Ευχαριστούμε που μας στηρίζεται

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση

Αν το βρήκες ενδιαφέρον Κοινοποίησε το

Η κοινοποίηση που θα κάνετε μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας

Ακολούθησε μας στα social media

Like
Κοινοποίησε την Ανάρτηση μας αν σας φάνηκε ενδιαφέρον
Δές και αυτό
Κοινοποίησε το!!!
x
error: Ευχαριστούμε