Άρθρα

Η Σωτηρία της Ψυχής μας είναι σημαντική

Κοινοποίησε την Ανάρτηση μας αν σας φάνηκε ενδιαφέρον
Χρόνος Ανάγνωσης 2 Λεπτά
Listen to this article
0
(0)

Last Updated on: 16th Δεκέμβριος 2018, 12:06 πμ

Αφότου έχασε την πραγματική χαρά της Θέας Του Θεού προσπαθεί τώρα να γίνει Θεός(να αποχτήσει χαρά) με την ουτοπία της καθημερινής αυτοκαταστροφής του και την ψευδαίσθηση ότι κάνει το καλύτερο δυνατό να ευχαριστεί το εγώ του.. Μέσα του όμως υπάρχει το σαράκι του Εγώ και μόνο αυτό..¨όταν κάποιος λοιπόν παίρνει ναρκωτικά και πίνει ικανοποιεί το Εγώ του και με αυτό καταργεί την Αγία Γραφή που μας είπε ο Καλός Χριστός μας ότι να σεβόμαστε τους άλλους όπως τον εαυτό μας ..Και όταν λέω όπως τον εαυτό μας εννοώ να ζητάμε από το Θεό να τον αγαπάμε σωστά και όχι σύμφωνα με τα πάθη που έχουμε και τις δικές μας επιθυμίες..Η Σωτηρία της Ψυχής μας είναι σημαντική όχι γιατί θα αισθανόμαστε την χαρά της Παρουσίας του Θεού και μόνο αλλά θα σεβόμαστε πρώτα από όλα τον Εαυτό μας ύστερα τον διπλανό μας σε συνδυασμό με το Θεό..Γιατί δεν θα αγαπήσουμε το Θεό εάν δεν αγαπήσουμε τον συνάνθρωπο γιατί ο Θεός είναι ο Διπλανός μας.. Και ως προς το εγώ όταν πέφτουμε στην αμαρτία που έχει γίνει πάθος τότε εάν δεν σηκωθούμε και πούμε αχ τι κάνω τώρα δεν μπορώ και λυπόμαστε για αυτό με απλή λύπη χωρίς Μετάνοια, τότε αυτή η λύπη μετατρέπεται σε υποτίμηση του Εαυτού μας γιατί κρύβεται εγωισμός στη μέση και ετσι ο Πνευματικός Οργανισμός ζητάει οπωσδήποτε την χαρά.. Εαν λοιπόν τότε δεν έχουμε την Μετάνοια και δεν ζητάμε την Παρουσία του Χριστού σε τέτοιες περιπτώσεις τότε πέφτουμε στην ουτοπία των ναρκωτικών και του ποτού.. Πολύ άπλα τα πράγματα

Γράφει Αναγνώστης του Eκκλησιαστικού Ορθόδοξου Ιστότοπου  www.theodromion.grσσ.theodromion.gr :  Γίνετε συνοδοιπόροι μας στην γνώση και την ενημέρωση.

Στείλτε στο theodromion@gmail.com  άρθρα, ιστορικά Ιέρων Ναών -Μοναστηριών βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με  τους Αναγνώστες μας.

Αν σας αρέσει κοινοποίησετο στον τοίχο σας (facebook) ή γράψετε το σχόλιο σας ακριβώς από κάτω από την ανάρτηση μας

Γράψτε μας το σχόλιο σας εδώ

Βαθμολόγησε την Ανάρτηση μας

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση ;

Αναγνώστες που Βαθμολόγησαν * 0 * / Επιλέξατε την Βαθμολογία * 0 * αστέρι. *Συντακτική Ομάδα theodromion.gr : Ευχαριστούμε που μας στηρίζεται

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση

Αν το βρήκες ενδιαφέρον Κοινοποίησε το

Η κοινοποίηση που θα κάνετε μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας

Ακολούθησε μας στα social media

Like
Κοινοποίησε την Ανάρτηση μας αν σας φάνηκε ενδιαφέρον

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δές και αυτό
Χρόνος Ανάγνωσης 2 Λεπτά Η Εκκλησία, κατά την Γ’ Κυριακή,…
x
error: Ευχαριστούμε