Άρθρα

της Μαρίας Σκαμπαρδώνη : Αποκάλυψη, το βιβλίο που σε προετοιμάζει για τις αλλαγές της ανθρωπότητας

Κοινοποίησε την Ανάρτηση μας αν σας φάνηκε ενδιαφέρον
Χρόνος Ανάγνωσης 2 Λεπτά
Listen to this article
0
(0)
Αρθρογράφος Μαρία Σκαμπαρδώνη

Σε πολλούς φίλους και γνωστούς μου να ξεκινήσουν να διαβάζουν την Αποκάλυψη, το τελευταίο βιβλίο της Καινής Διαθήκης, καθώς και το δικό μου ενδιαφέρον αναθερμάνθηκε με όλες τις σημερινές καταστάσεις που ζούμε. Βιβλίο προφητικό, γεμάτο αποκαλύψεις για την έλευση του Αντιχρίστου και τις συνθήκες που θα επικρατούν τα τελευταία έτη της ανθρωπότητας, προετοιμάζοντας τους αναγνώστες για τις οδυνηρές συνέπειες του ερχομού του ίδιου. Και μάλιστα, να αναζητήσουμε και την Καινή Διαθήκη η οποία θα έχει αναλυτική ερμηνεία  των χωρίων της Αποκάλυψης, καθώς είναι ένα βιβλίο προφητικό και με δυσκολία στην ανάλυση και σαφή κατανόηση των γραφομένων της.

Συγγραφέας του σημαντικότατου αυτού βιβλίου για κάθε πιστό και μη, αλλά και όλη την ανθρωπότητα, ο αγαπημένος μαθητής του Χριστού, Ιωάννης. Στην Πάτμο βίωσε την εμπειρία της Αποκάλυψης, την οποία και κατέγραψε με σκοπό να ωφελήσει ηθικά και πνευματικά όλες τις μεταγενέστερες γενεές πιστών.

Οι εποχές που ζούμε βιώνουν μία πρωτόγνωρη αναχαίτιση και έλεγχο των προσωπικών μας ελευθεριών. Με την πρόφαση πως όλα αυτά που συμβαίνουν «είναι για το καλό μας», υπάρχει μία προσπάθεια στο να συνηθίσει ο άνθρωπος την ακύρωση των προσωπικών του ελευθεριών με αποτέλεσμα να τη θεωρεί φυσιολογική.

Η Αποκάλυψη σε έχει προετοιμάσει όμως, αν την έχεις διαβάσει, έστω και χωρίς να την έχεις αναλύσει με βάθος. Ο θεόπνευστος συγγραφέας σε ενημερώνει για όλα αυτά που προηγούνται του Αντιχρίστου, σου γράφει ξεκάθαρα πως ο άνθρωπος στα τελικά χρόνια θα λάβει το χάραγμα και χωρίς αυτό δε θα μπορεί να πουλήσει ή να αγοράσει. Γνωρίζει ο πιστός πως όλα αυτά που βιώνουμε είναι μία σταδιακή προετοιμασία για το τελικό χάραγμα, το οποίο και ο καθένας μας οφείλει να αρνηθεί, δίχως να βρει σα δικαιολογία το γεγονός πως δε θα μπορεί να έχει υλικά και κοσμικά αγαθά.

Και παρά τις θλίψεις που θα κυριαρχούν τα τελευταία χρόνια, η ελπίδα πως ο Ιησούς Χριστός θα είναι στο τέλος ο νικητής, αυτό αναγεννά τον πιστό και τον γεμίζει ελπίδα.

Να μελετήσουμε όλοι την Αποκάλυψη. Θα αντιληφθούμε πιο βαθιά το νόημα των όσων συμβαίνουν σήμερα, όπως θα δυναμώσει η πίστη μας στην Παντοδυναμία του Θεού

Κάνε εγγραφή εδώ ==>

Εγγραφείτε στο κανάλι μας

για να ενημερώνεστε για τα Βίντεο μας

 

 
Γράψτε μας το σχόλιο σας εδώ

Βαθμολόγησε την Ανάρτηση μας

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση ;

Αναγνώστες που Βαθμολόγησαν * 0 * / Επιλέξατε την Βαθμολογία * 0 * αστέρι. *Συντακτική Ομάδα theodromion.gr : Ευχαριστούμε που μας στηρίζεται

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση

Αν το βρήκες ενδιαφέρον Κοινοποίησε το

Η κοινοποίηση που θα κάνετε μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας

Ακολούθησε μας στα social media

Like
Κοινοποίησε την Ανάρτηση μας αν σας φάνηκε ενδιαφέρον

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δές και αυτό
Χρόνος Ανάγνωσης 2 Λεπτά Εσείς οι έξυπνοι που βάζετε έναν…
x
error: Ευχαριστούμε