Άρθρα

της Άννας Ζανιδάκη: Παναγία μου σε εσένα στρέφονται οι Προσευχές μας

Κοινοποίησε την Ανάρτηση μας αν σας φάνηκε ενδιαφέρον
Χρόνος Ανάγνωσης 2 Λεπτά
Listen to this article
0
(0)

Οι σκέψεις μου  ,οι προβληματισμοί μου όλοι,συγκλίνουν και εναποτίθενται σε σένα Παναγιά μου .

Στην οδηγήτρια του νου και των επικλήσεων αυτού ,για μια ζωή,σύμφωνα με τα δικά σου βήματα,τις δικές σου οδηγίες,κατ εικόνα και καθ ομοίωσιν του Υιού σου του Αγαπητού.

Στρέφουμε το βλέμμα μας ψηλά,σε σένα και αναλογιζόμαστε τις ευθύνες και τα δυνατά σημεία της Πίστης μας και της Ορθοδοξίας μας.

Το κυριότερο και το σημαντικότερο,δεν είναι άλλο ,απ το σημείο του Σταυρού ,που ενδυναμώνει και έλκει κάθε πιστό,προς το Σύμβολο της Πίστης και του Χριστιανισμού μας.

Τι πιο δυναμωτικό,απ τις προσευχές μας,απ τις παρακλήσεις μας στην Ομοούσιο μας Τριάδα και στις παρακλήσεις ,για ενδυνάμωσή μου ,ενδυνάμωσή μας,για κάθε τι που ζούμε και αντιμετωπίζουμε.

Στεγάζονται τα πάντα σε εκείνα τα οικοσυστήματα,που διέπουν τη λειτουργία,τα μυστήρια,εκείνα τα θεάρεστα κείμενα και αντικείμενα. Λατρείας και δικής μας παρηγοριάς και ενθάρρυνσης.

Εικόνες που τις κοιτάς και αναθαρρεύεις το είναι σου ,λες και θα σου μιλήσουν και θα αποκριθούν,σε κάθε κρυφής σου επιθυμία και λαχτάρα ,για καλυτέρευση και επιτάχυνση ,σωτηρίων οδών ζωής μας 

Ότι πιο καθηλωτικό και φιλεύσπλαχνο,από εκείνα τα μάτια ,των Αγίων μας ,που κρατώντας το σύμβολο της Πίστης τους ,κήρυτταν και δέχτηκαν να μαρτυρήσουν,παρά να παραβούν αυτό που τους έδινε ζωή και τους χαρακτήριζε τον ως τότε βίο τους.

Λόγια ικεσίας,παράκλησης,απευθυνόμενα σε κάθε πιστό ,να φροντίσει να ταχθεί στη μεριά και στο δρόμο του Ιησού ,χωρίς παρεμβολές και παρατυπίες,εύκολης και ανέξοδης,χρήσης,τρόπου ,συμμετοχής,σε λειτουργίες και παρακλήσεις.

Στοιχεία και διαμεσολαβήσεις,έντονες ,προτροπές προς αποτροπές ,σημαντικών και ουσιαστικών μεριδίων,ευθύνης,απέναντι σε μια ισχυρή ανευθυνότητα,αγγίγματος και πλησιάσματος ,του ίδιου του σπιτιού του Θεού.

Ναοί που μαρτυρούν Παναγιά μου Παρθένε,το κατανυκτικό κλίμα,το ήρεμο και γαλήνιο περιβάλλον,που χαίρεσαι ,χαίρομαι να βρίσκομαι εκεί και να αγαλλιάζει και να περιθάλπεται η ψυχή μου ,η έντονή μου μέρα,από φροντίδα και στοργή της σκέψης σου .

Σε σένα επαφίεμαι ,παρακαλώντας σε και προσκαλώντας σε συνομιλίες,ακούραστες και συνεχείς,ζητώντας και αναζητώντας,την ολοκλήρωση της υπόστασής μου ,την οντότητά του τη Θεϊκή,να σκύψει,να γείρει στα προσκεφάλια και να δεχθούμε τη Θεία σου Χάρη.

+

 

 

 

 

 

 

 

 

Κάνε εγγραφή εδώ ==>

Εγγραφείτε στο κανάλι μας

για να ενημερώνεστε για τα Βίντεο μας

 

 

 

 
Γράψτε μας το σχόλιο σας εδώ

Βαθμολόγησε την Ανάρτηση μας

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση ;

Αναγνώστες που Βαθμολόγησαν * 0 * / Επιλέξατε την Βαθμολογία * 0 * αστέρι. *Συντακτική Ομάδα theodromion.gr : Ευχαριστούμε που μας στηρίζεται

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση

Αν το βρήκες ενδιαφέρον Κοινοποίησε το

Η κοινοποίηση που θα κάνετε μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας

Ακολούθησε μας στα social media

Like
Κοινοποίησε την Ανάρτηση μας αν σας φάνηκε ενδιαφέρον

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δές και αυτό
Χρόνος Ανάγνωσης 2 Λεπτά Ὁ προφήτης Μαλαχίας καταγόταν ἀπὸ τὴ…
x
error: Ευχαριστούμε