Άρθρα

Παρουσίαση της σελίδας theodromion.gr στον τοπικό εκκλησιαστικό σταθμό της Μητροπόλεως Χίου Ψαρών και Οινουσσών<<Σήμαντρο>>

Κοινοποίησε την Ανάρτηση μας αν σας φάνηκε ενδιαφέρον
Χρόνος Ανάγνωσης 2 Λεπτά
Listen to this article
0
(0)

Last Updated on: 16th Δεκέμβριος 2018, 12:10 πμ

Κύριε Νίκο Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, για την τιμή και την πρόσκληση σας, να παρευρίσκομαι ως καλεσμένος στο τοπικό εκκλησιαστικό σταθμό της Μητροπόλεως Χίου Ψαρών και Οινουσσών<<Σήμαντρο>>.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που διακονούν  σε αυτόν τον εκκλησιαστικό σταθμό ώστε να ακούγονται τα εκκλησιαστικά δρώμενα και ωφέλιμες ομιλίες που μας οδηγούν προς τον Θεό με τις ευλογίες του Σεβασμιότατου μας Μητροπολίτη Χίου Ψαρών και Οινουσσών κ.κ. Μάρκο.

Είναι πραγματικά ένας σταθμός που αγαπήθηκε από πολλούς ανάμεσα τους και εγώ, αφού μεταδίδει αγαλλίαση ψυχής και γαλήνης.

Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί και ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού της Χιακής  εκκλησίας «Σήμαντρο» είμαι βαθύτατα συγκινημένος που έρχομαι εδώ να σας παρουσιάσω την εκκλησιαστική Ορθόδοξη Ιστοσελίδα «Θεοδρόμιον» που δημιούργησαμε πολύ αγάπη και διάθεση προσφοράς προς την μητέρα Εκκλησία μας .

Όταν ξεκίνησα να αναλογίζομαι την δημιουργία της σελίδας προσευχήθηκα αλλά και έκλαψα πολύ γιατί δεν ήξερα πως θα το κάνω στην πράξη. Παρακάλεσα λοιπόν γιατί όλα τα πράγματα με προσευχή γίνονται να έρθει η χάρη του θεού ώστε να ξεκινήσω και να δημιουργήσω την σελίδα «Θεοδρόμιον». Είναι γεγονός φίλοι μου ακροατές ορισμένες φορές όσο φαίνονταιμερικά πράγματα να είναι εύκολα δυστυχώς δεν είναι και δεν μιλάμε μόνο τεχνικά ,μιλάμε για τα θέματα που μπαίνουν σε Εκκλησιαστικούς Ιστότοπους που θέλουν μεγάλη προσοχή διότι με ένα λάθος κείμενο μπορείς και να πλανέψεις τον αναγνώστη δηλαδή αν γράψουμε η αν προβάλουμε κάτι που δεν είναι αλήθεια τότε υπάρχει ο κίνδυνος ο αναγνώστης να πιστέψει αυτό που γράψαμε και να χάσει την καθαρότητα της ψυχής. Μερικές φορές στο διαδίκτυο βλέπουμε διάφορα θέματα τα οποία είναι πολύ μέτρια και μερικές φορές δεν βασίζονται στην πραγματικότητα η έχουν ένα άρθρο φανατισμού.

Η Ορθοδοξία μας όμως δεν είναι φανατισμός είναι αγάπη και υπακοή προς το θέλημα του Θεού Ο θεός έκανε τον άνθρωπο ελεύθερο να πράττει ότι θέλει δηλαδή του έδωσε ελευθερία να κάνει την ζωή του όπως αυτός θέλει. Δίνοντας ο Θεός ας το πούμε με απλά λογία οδηγίες που θα τον οδηγήσουν στην βασιλεία του δηλαδή στον δικό του κήπο εκεί που δεν θα υπάρχει πόνος στεναγμός και λύπη Του έδωσε τις 10 εντολές του έδωσε τους Μακαρισμούς. Μερικοί άνθρωποι ενώ τις γνωρίζουν δυστυχώς πέφτουν σε σοβαρά αμαρτήματα και πάλι ο θεός της αγάπης μερίμνησε και για αυτό για να σωθούν έδωσε στον άνθρωπο την εξομολόγηση και την Θεία κοινωνία δηλαδή να μετανοήσουμε χωρίς όμως να ξανακάνουμε τα ίδια λάθη. Αυτό με έκανε να δημιουργήσω την εκκλησιαστική ορθόδοξη ιστοσελίδα«Θεοδρόμιον» για να βάλω και εγώ αυτό το μικρό λιθαράκι γιατί θεωρώ ότι οι εκκλησιαστικές ιστοσελίδες πρέπει να είναι οι Μικροί Άμβωνες και να διαδίδουν τον Λόγο Του Θεού όπως το γράψανε οι Πατέρες της Εκκλησίας.

 Ο Εκκλησιαστικός Ορθόδοξος Iστοτόπος Θεοδρόμιον ασχολείται:

1. Άρθρα Εκκλησιαστικών απόψεων
2. Άρθρα – Κηρύγματα -Ομιλίες Αρχιερέων
3. Ευαγγελικό Ανάγνωσμα (επεξήγηση μετάφραση)
4. Κηρύγματα από Ιερείς και θεολόγους
5. Εκκλησιαστική Επικαιρότητα
6. Ζωντανές αναμεταδώσεις Ιερών Ακολουθιών
7. Ανακοινώσεις από Ενορίες Μητροπόλεων
8. Αφιερώσεις με ιστορικά και Ανάδειξη Ορθόδοξων τόπων (Εκκλησιών, Μοναστηριών
9. Συνεργασία με Εκκλησιαστικό Ραδιοφωνικό Σταθμό*Καλεσμένος στον τοπικό εκκλησιαστικό σταθμό της Μητροπόλεως Χίου Ψαρών και Οινουσσών<<Σήμαντρο>>  ήταν ο Διαχειριστής του Εκκλησιαστικού Ορθόδοξου Ιστοτόπου theodromion.gr κ. Αλέξανδρος Μπαξεβάνης  ο οποίος παρουσίασε την εκκλησιαστική ιστοσελίδα και μερικές θεολογικές σκέψεις  η εκπομπή μεταδόθηκε σε live απευθείας μετάδοση στης 16 Οκτωβρίου 2018 και ωρα 11:00 πμ -12:00 πμ 

Γράψτε μας το σχόλιο σας εδώ

Βαθμολόγησε την Ανάρτηση μας

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση ;

Αναγνώστες που Βαθμολόγησαν * 0 * / Επιλέξατε την Βαθμολογία * 0 * αστέρι. *Συντακτική Ομάδα theodromion.gr : Ευχαριστούμε που μας στηρίζεται

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση

Αν το βρήκες ενδιαφέρον Κοινοποίησε το

Η κοινοποίηση που θα κάνετε μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας

Ακολούθησε μας στα social media

Like
Κοινοποίησε την Ανάρτηση μας αν σας φάνηκε ενδιαφέρον
Δές και αυτό
Χρόνος Ανάγνωσης 2 Λεπτά Αθήναιον. Λείψανα μιας πόλης στον Ίταμο.…
x
error: Ευχαριστούμε