ΆρθραΓράφουν οι Ιερείς

του π.Θεοφίλου Δράπανου : Τον πόλεμο ήδη τον ζούμε και βρίσκεται σε εξέλιξη

Κοινοποίησε την Ανάρτηση μας αν σας φάνηκε ενδιαφέρον
Χρόνος Ανάγνωσης 7 Λεπτά
Listen to this article
0
(0)

Last Updated on: 17th Ιούνιος 2019, 01:15 πμ

Έρχεται πόλεμος, της πείνας, της φτώχειας και της εξαθλίωσης!
Ρωτάω εγώ. Ποιος θα βοηθήσει τα παιδιά; Μόνο ο πολυεύσπλαχνος Θεός. Έρχεται ξανά ο Θεός της άπειρης αγάπης ανάμεσά μας και αναζητάει πάλι τα παιδιά Του λέγοντας: «Ελάτε σε Μένα! Ελάτε στην καρδιά Μου! Ελάτε γρήγορα στην αγκαλιά Μου, γιατί δυο μεγάλοι πόλεμοι τώρα θα ξεκινήσουν, γα να ζήσετε παιδιά Μου την αλήθεια της αφροσύνης  σας και την αλήθεια της δικής Μου  στοργής και μητρικής αγάπης.
 
Τον πόλεμο ήδη τον ζούμε και βρίσκεται σε εξέλιξη, γιατί από τώρα και στο εξής μόνο τρία πράγματα θα νιώθουμε.  Τον πόλεμο, την πείνα και την εξαθλίωση με ότι αυτό συνεπάγετε, σαν  ταραχή, σαν απελπισία, σαν απόγνωση, σαν ότι άσχημο μέσα στις καρδιές μας. Βεβαία ο σατανάς δεν θέλησε μονάχα να πεινάσουμε. Δεν τον απασχολεί το σώμα μας, που ούτως ή άλλως μετά από λίγα χρόνια θα φθαρεί και θα μπει στο χώμα. Απλά το χρησιμοποιεί σαν πόρτα, για να μπει στην ψυχή σας. Τον σατανά τον απασχολεί η ψυχή μας! Αυτήν θέλει να κερδίσει!».
Ξέρετε γιατί τον απασχολεί τόσο πολύ αυτό τον σατανά; Γιατί ξέρει πολύ καλά ότι, όταν ένας άνθρωπος γεννιέται, η ψυχή του βγαίνει μέσα από την καρδιά του Θεού Πατέρα και την φυτεύει ο ίδιος ο Θεός στη μήτρα της γυναίκας! Το έχετε καταλάβει αυτό που σας λέω τώρα; Η ψυχή μας βγαίνει απευθείας από την καρδιά του Θεού Πατέρα και εμφυτεύεται στη μήτρα της γυναίκας. Γι’ αυτό και ονομάζει το παιδί Του αυτό «σπλάχνο Του», γιατί μέσα από τα σπλάχνα Του βγαίνει. Γι’ αυτό και έχει άπειρη ευσπλαχνία ο Θεός, γιατί είμαστε τα σπλάχνα Του! Γι’ αυτό ο Θεός Πατέρας είναι ερωτευμένος με τις ψυχές μας!  Γι’ αυτό και η ψυχή μυστικά αναζητεί τον Θεό!
Ο Θεός είναι Πατέρας και Μητέρα μαζί! Και όταν δίνει μια ψυχή, να φυτευτεί στην μήτρα μιας γυναίκας, ξαναδίνει τα δικαιώματα, αυτές τις εξουσίες, αυτά τα φοβερά δώρα, που πηγάζουν από την πατρικότητα και την μητρότητα  Του, τα χωρίζει και τα δίνει στους γήινους γονείς, στην μάνα και στον πατέρα.
Τώρα όμως θα ζήσουμε όλοι αυτό, που είναι το αποτέλεσμα της αφροσύνης μας. Αυτό που ψηφίστηκε  και που τώρα θα το βλέπουμε να τρέχει συνέχεια στους δρόμους της πατρίδας μας, θα είναι πείνα, φτώχεια και εξαθλίωση. Έτσι είναι και δεν αλλάζει τώρα. Το μόνο που μπορούμε να αλλάξουμε είναι με την προσευχή μας, να μπούμε ξανά στο σπίτι του Θεού, στην καρδιά του ουράνιου στοργικού Πατέρα μας, που είναι και η τρυφερή Μητέρα μας. Να επανέλθουμε ξανά μέσα από εκεί που προήλθαμε. Αυτός είναι Εκείνος που θα απαλύνει τους πόνους μας. Αυτό είναι που ζητάει ο Θεός. Μην νομίζετε όμως, ότι με την επιστροφή μας όλα θα εξαλειφθούν απότομα. Όχι. Από εμάς εξαρτάται αν θα εξαλειφθούν ή όχι.
Μοιάζουμε σαν ένα παιδί, που μακριά από τους γονείς του έπαθε πολλά ατυχήματα και έχει τώρα φοβίες. Έχετε την αίσθηση, όταν θα επανέλθει στο σπίτι του γονιού του, ότι αυτές οι φοβίες θα φύγουν από την πρώτη μέρα; Όχι, θα παραμείνουν για πολύ καιρό, μέχρι να ζήσει, να νιώσει, να κατανοήσει, να απολαύσει, να αισθανθεί την απόλυτη αγάπη του πατέρα και της μάνας. Αυτή θα διώξει αυτούς τους φόβους και αυτές τις ερινύες της ψυχής.
 
Ευτυχώς για την πατρίδα μας, λόγω φτώχειας δεν θα ζήσουμε αυτή την ένταση του πολέμου, όπως θα την ζήσουν περιφερειακά όλα τα κράτη. Αυτό που θα ζήσουν τα κράτη, θα είναι μια τέτοια μορφή εξαθλίωσης, μια τέτοια μορφή ερήμωσης, μια τέτοια μορφή πληγής, που δεν την έχει φανταστεί το ανθρώπινο γένος. Θα εξαφανιστούνε τεράστια τμήματα της ανθρωπότητας, όπως κράτη, έθνη, άνθρωποι, ζώα, φυτά. Δεν λέω ότι αυτό θα γίνει αύριο και μεθαύριο, αλλά σ’ αυτά τα εγγύς χρόνια, που θα τα ζήσετε και θα τα δείτε.
Όμως μέσα στα χρόνια αυτά της απελπισίας, θα υπάρχουν και τα χρόνια της ελπίδας, της ανάκαμψης και του φωτισμού, γιατί θα είναι πιο έντονη η διαφορά των ανθρώπων που ζουν  στο σκοτάδι και αυτών που ζουν μέσα στο φως, που είναι η αγκαλιά και η καρδιά του Θεού. Οι άνθρωποι θα ζήσουν ξανά τα θαύματα της πρώτης χριστιανικής εποχής!
 
Αυτός θα είναι πόλεμος στον οποίο ο σατανάς θέλει να εξαθλιώσει τα παιδιά του Θεού, για να τα φέρει στην απελπισία. Γι’ αυτό θα δείτε, να αυτοκτονάνε ακόμα περισσότεροι άνθρωποι. Θα χάνονται τα παιδιά! Θα βρίσκονται στον κόσμο τους! Θα ζουν σε μια τρέλα, γιατί θα λείπει ο φωτισμός του Θεού, η Χάρις του Θεού! Γι’ αυτό, ζητάω από όλους σας τώρα, γονατίστε και προσευχηθείτε για τα παιδιά σας, για να μην χαθούν στην απελπισία τους. Όταν ένα παιδί νιώθει, ότι δεν έχει μέλλον, ότι τώρα δεν θα μπορεί να παντρευτεί, δεν θα μπορεί να ζήσει, τι θα κάνει; Τι αισθήματα νομίζετε ότι μπαίνουν  στην καρδιά του; Δεν μπαίνει η απελπισία; Εδώ στα καλά καθούμενα που τα έχουν όλα και απελπίζονται. Φανταστείτε στα δύσκολα τι θα κάνουνε.
Θέλει ο σατανάς λοιπόν σε πρώτη φάση, να σκοτώσει το σώμα, να το εξαθλιώσει, να το ταπεινώσει και να αναγκάσει αυτούς τους ανθρώπους, εξαιτίας του σώματος να υποταχθούν σ’ εκείνον. Γιατί δεν τον νοιάζει σας είπα το σώμα μας, δεν τον απασχολεί. Ξέρει τους τρόπους να το ταπεινώσει. Τον απασχολεί όμως η ψυχή μας. Αλλά για να γίνει αυτό, να ταπεινωθεί η ψυχή, πρέπει πρώτα να ταπεινώσει το σώμα μας. Γι’ αυτό έρχεται ο πρώτος πόλεμος της πείνας, της φτώχειας και της εξαθλίωσης.
 
Ξεκίνησε σιγά σιγά με δόλο και πονηριά  ο δεύτερος διωγμός του Χριστού!      
Αυτός είναι ο δεύτερος πόλεμος πριν από τα έσχατα!
 
Ο δεύτερος πόλεμος έχει ήδη αρχίσει, τόσο σιγά, τόσο πονηρά και τόσο δόλια, που θα γίνονται τέτοια πράγματα, που και εσείς δεν θα μπορείτε να τα καταλάβετε. Δεν θα μπορείτε να κατανοήσετε με ποια λογική θα γίνονται. Κι’ όμως για τον περισσότερο κόσμο,  που θα έχει πεισθεί από τους ηγέτες του σατανά, θα είναι μια πραγματικότητα! Θα πεισθούν όλοι οι ηγέτες, ότι πρέπει να είμαστε μια πολιτισμική δήθεν κοινωνία! Ξέρετε για ποιον λόγο; Θα σας πω. Τον σατανά δεν τον  απασχολεί, ούτε ο Βουδισμός, ούτε ο Ινδουισμός, γιατί δικές του θρησκείες είναι. Αυτός έβγαλε όλες αυτές τις θεότητες της βουδιστικής και ινδουιστικής θρησκείας. Θέλετε αποδείξεις γι’ αυτό; Μα αφού πιστεύουν και λατρεύουν τα φίδια! Πιστεύουνε σε πράγματα τα οποία είναι σατανικά! Ποιος τους τα έδωσε αυτά; Μήπως ο Θεός; Όχι. Ο σατανάς τους τα έδωσε. Είναι δικός τους.
Δεν τους απασχολεί λοιπόν ούτε ο βουδισμός, ούτε και ο ινδουισμός. Δεν τους απασχολεί όμως ούτε και ο μουσουλμανισμός, γιατί ξέρει ότι με το δώρο που τους έδωσε, ότι δήθεν ο Θεός είναι πολυεύσπλαχνος, τους έχει ξεγελάσει. Πράγματι μέσα στο κοράνιο λέει, ότι ο Αλλάχ είναι πολυεύσπλαχνος. Έτσι λένε οι μουσουλμάνοι. Μόνο που οι ίδιοι ενεργούν σατανικά, γιατί με τον τρόπο που ζούνε σκοτώνουν ο ένας τον άλλον ισχυρίζοντας δήθεν ότι ο Θεός είναι θεός της πίεσης και της βίας!!!  Και αυτό το δείχνουνε με τη ζωή τους, με όλους εκείνους τους καμικάζι, που ζώνονται με βόμβες και σκοτώνουν πάρα πολλά άτομα. Έχουν επίσης τέτοιο μίσος για τον Χριστιανισμό, που μόλις δουν μικρά αθώα παιδιά να ομολογούν τον Χριστό, τα σφάζουνε ή τα κρεμάνε! Τα έχετε δει και τα έχετε ακούσεις στις τηλεοράσεις. Μια φορά έδειχνε ένα μικρό παιδάκι του Δημοτικού Σχολείου, που έλεγε ότι «εγώ είμαι Χριστιανός» και το κρεμάσανε!!!
Δεν τον απασχολεί λοιπόν τον σατανά ούτε ο βουδισμός, ούτε ο μουσουλμανισμός, ούτε  ο ινδουισμός, ούτε καμία άλλη θρησκεία. Ξέρετε ποιος τον απασχολεί; Αυτόν τον οποίο μισεί κατάβαθα, γιατί νομίζει ότι του πήρε δήθεν την θέση! Τον Υιό του Θεού μισεί ο σατανάς! Ο Εωσφόρος μισεί τον Χριστό, γιατί Τον θεωρεί δήθεν υπαίτιο, που δεν βρίσκεται αυτός αμέσως μετά τον Θεό. Θέλει να είναι κι εκείνος θεός! Γι’ αυτό και όλο το μίσος του στρέφεται εναντίων του Χριστού. Γι’ αυτό και θα έλθει σαν Αντίχριστος. Το καταλαβαίνεται αυτό;
Γι’ αυτό και όσοι από εμάς θα πιστεύουμε βαθιά στον Χριστό, τώρα θα περάσουμε έναν δεύτερο πόλεμο. Θα απαγορευθεί από τους ηγέτες να φοράμε Σταυρούς!
Θα απαγορευθεί επίσημα να διακηρύξουμε δημόσια την πίστη μας! Θα φτάσουμε σε τέτοιο σημείο, που όποιος θα μιλάει για Χριστιανισμό, για Ορθοδοξία και για Ελλάδα, επειδή συνυφάνθηκε η Ελλάδα με την Ορθοδοξία, θα τον θεωρούν ακραίο στοιχείο και θα τον πολεμούν! Και μην εκπλαγείτε, αν τον στέλνουν και στα δικαστήρια, γιατί τόλμησε να μιλήσει για τον Χριστιανισμό και ότι είναι ορθόδοξος Έλληνας! Θα τα δείτε αυτά! Πολλά μέρη δικά μας, Ελληνικά και Χριστιανικά, θα κατοικηθούν από ξένους ανθρώπους. Από ανθρώπους που πιστεύουν στον μουσουλμανισμό και σε άλλες θρησκείες και θα είμαστε ανίσχυροι να τα υπερασπιστούμε. Θα γίνει ξανά ο Χριστιανισμός μια μυστική οργάνωση πλέον. Θα πιστεύουν κρυφά, θα προσεύχονται κρυφά, θα λειτουργούνται κρυφά, θα μεταλαβαίνουνε κρυφά. Σίγουρα θα με ρωτήσετε: «Καλά όλοι οι υπόλοιποι Χριστιανοί τι θα γίνουν;» Θα υπάρχει Χριστιανισμός, παιδιά μου. Θα υπάρχουνε και Εκκλησίες. Θα υπάρχουνε και θείες Λειτουργίες. Μόνο που αυτές οι Εκκλησίες δεν θα είναι του Χριστού. Θα είναι του Αντίχριστου!
Θα επιτρέψει ο σατανάς, για να χτυπήσει ακόμα πιο πολύ τον Χριστό στην καρδιά, να υπάρχουν Εκκλησίες με παπάδες και δεσποτάδες, μόνο που θα τους έχει διατάξει πιο πριν: «Ναι, σας το επιτρέπω να κάνετε Λειτουργίες,  μόνο που θα μνημονεύεται εμένα και τον Ψευδοπροφήτη μου!» Όπως παλιά μνημονεύαμε τους Βασιλείς, όπως μνημονεύουμε τον Αρχιεπίσκοπο και λέμε «υπέρ του Αρχιεπισκόπου …», τότε θα μνημονεύετε πρώτα ο αρχηγός του κράτους της παγκόσμιας κυβέρνησης, που θα είναι ο Αντίχριστος και στη συνέχεια θα μνημονεύετε και ο Ψευδοπροφήτης, σαν τον Αρχιεπίσκοπο της πανθρησκείας, που θα δημιουργήσουνε. Τότε αυτόματα πλέον δεν θα υπάρχει το Άγιο Πνεύμα εκεί. Θα έχει φύγει. Γι’ αυτό και η Θεία Κοινωνία που θα παίρνουν οι άνθρωποι, θα νομίζουνε ότι είναι Σώμα και Αίμα Χριστού, αλλά δεν θα είναι! Θα είναι κοινωνία μαύρη και άραχνη και σατανικιά! Γι’ αυτό και η αληθινή Θεία Κοινωνία, θα τελείται μυστικά από ευσεβείς ιερείς, οι οποίοι θα είναι πολύ λίγοι.
 
Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Γράφει ο π. Θεόφιλος Δράπανος
Λίγα λόγια για τον Αρθρογράφο μας

Ο π. Θεόφιλος Δράπανος είναι ένας  Χαρισματικός Άνθρωπος και ένας από τους Άξιους Εργάτες του Αμπελώνα του Κυρίου . Είναι Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Αϊδινίου στον Νομό Μαγνησίας, στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού (Βόλου) όπου Ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη  Δημητριάδος & Αλμυρού. Επίσης έχει δημιουργήσει Ιστότοπο  του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Αϊδινίου. (www.agiosxaralampos.gr)  όπου Αρθρογραφεί δικά του ωφέλιμα άρθρα βγαλμένα από την καρδιά του προς αγαλλίαση των Ψυχών των πολυάριθμων Αναγνωστών του .

Διαβάστε περισσότερα Αρθρα του π. Θεοφίλου Δράπανος   

 

 

  

 

σσ.theodromion.gr :  Γίνετε συνοδοιπόροι μας 

Στείλτε στο theodromion@gmail.com  Άρθρα, Ιστορικά Ιέρων Ναών -Μοναστηριών Βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με  τους Αναγνώστες μας.

Αν σας αρέσει ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ!!! στον τοίχο σας (facebook) ή γράψετε το σχόλιο σας ακριβώς από κάτω από την ανάρτηση μας

Γράψτε μας το σχόλιο σας εδώ

Βαθμολόγησε την Ανάρτηση μας

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση ;

Αναγνώστες που Βαθμολόγησαν * 0 * / Επιλέξατε την Βαθμολογία * 0 * αστέρι. *Συντακτική Ομάδα theodromion.gr : Ευχαριστούμε που μας στηρίζεται

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση

Αν το βρήκες ενδιαφέρον Κοινοποίησε το

Η κοινοποίηση που θα κάνετε μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας

Ακολούθησε μας στα social media

Like
Κοινοποίησε την Ανάρτηση μας αν σας φάνηκε ενδιαφέρον

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δές και αυτό
Χρόνος Ανάγνωσης 7 Λεπτά Δεν ήξερα τι να γράψω σήμερα…
x
error: Ευχαριστούμε