Γαστρονομία

Πιλάφι με θαλασσινά

Κοινοποίησε την Ανάρτηση μας αν σας φάνηκε ενδιαφέρον
Χρόνος Ανάγνωσης < 1 Λεπτό
Listen to this article
0
(0)

  ΓΩΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   ΥΛΙΚΑ : 

1/2 ποτήρι ρύζι

1 κρεμμύδι μέτριο

1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο

1 κ. γλυκού κουκουνάρια

1 κ,.γλυκού μαύρες σταφίδες

1 μεγάλη τομάτα

αλάτι, πιπέρι ,μπαχάρι

1 κ, γλυκού ζάχαρη

άνιθος

40 μύδια χωρίς κέλυφος

400 γραμ. γαρίδες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

Βράζουμε το ρύζι μα αποβάλει το άμυλο το, το πλένουμε και το στραγγίζουμε. Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι και τα κουκουνάρια σε 1 με 2 κουταλίες ελαιόλαδο , προσθέτουμε το ρύζι , ανακατεύουμε για 2 λεπτά και τα βράζουμε αφού ρίξουμε ζεστό νερό. Βάζουμε τις σταφίδες σε ζεστό νερό και αφού τις στραγγίσουμε , τις βράζουμε με την τομάτα που έχουμε τρίψει πρώτα και προσθέτουμε το αλάτι , τη ζάχαρη και τα μύδια σε ζεστό νερό για 5 λεπτά σε δυνατή φωτιά . Τα σκεπάζω με μια πετσέτα και συνεχίζω το βράσιμο. Βάζω το υπόλοιπο λάδι σε τηγάνι και σοτάρω τις γαρίδες . Σε μια πιατέλα βάζω το πιλάφι μου , ρίχνω πιπέρι τις γαρίδες , και το μείγμα με τα μύδια . Τέλος ρίχνω τον άνηθο και σερβίρω .

 

ΠΗΓΗ : Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΣ

Γράψτε μας το σχόλιο σας εδώ

Βαθμολόγησε την Ανάρτηση μας

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση ;

Αναγνώστες που Βαθμολόγησαν * 0 * / Επιλέξατε την Βαθμολογία * 0 * αστέρι. *Συντακτική Ομάδα theodromion.gr : Ευχαριστούμε που μας στηρίζεται

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση

Αν το βρήκες ενδιαφέρον Κοινοποίησε το

Η κοινοποίηση που θα κάνετε μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας

Ακολούθησε μας στα social media

Like
Κοινοποίησε την Ανάρτηση μας αν σας φάνηκε ενδιαφέρον

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δές και αυτό
Χρόνος Ανάγνωσης < 1 Λεπτό Πως θα ζήσω αν δεν…
x
error: Ευχαριστούμε