Γαύρος λαδορίγανη βραστός
Last Updated on: 5th Σεπτέμβριος 2020, 10:52 πμ
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό γαύρο πλυμένο κ καθαρισμένο
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 μικρό φλιτζάνι λευκό κρασί
4 σκελίδες σκόρδο
αλάτι, πιπέρι , ρίγανη
Σε βαθιά κατσαρόλα ρίχνω όλο το ελαιόλαδο , 3 ποτήρια νερό και τα σκόρδα . Μόλις βράσουν ρίχνω όλα τα υλικά εκτός από το γαύρο και τα ανακατεύω. Προσθέτω τα ψάρια κλείνω το καπάκι της κατσαρόλας και βράζω το φαγητό για 20 λεπτά ώσπου να χαθεί το νερό .
πηγή Ορθόδοξος νηστίσιμη μοναστηριακή κουζίνα
Γράψτε μας το σχόλιο σας εδώ
Ακολούθησε μας στα social media