Άρθρα

Προσευχόμαστε και ευχόμαστε

Κοινοποίησε την Ανάρτηση μας αν σας φάνηκε ενδιαφέρον
Χρόνος Ανάγνωσης 2 Λεπτά
Listen to this article
0
(0)

Last Updated on: 18th Ιανουάριος 2020, 02:56 πμ

Προσευχόμαστε συνέχεια, μέρα και νύχτα ,να μας έχει ο Θεός γερούς ,η Παναγίτσα και ο Χριστούλης,φύλακες άγγελοί μας.

ευχόμαστε να είμαστε γεροί και ικανοί,άξιοι συνεχιστές του Θεάρεστου Έργου του ,μα συγχρόνως και οι μάρτυρες εκείνου του Σταυρού ,που με υπομονή και με καρτερία,δείχνουμε την πίστη μας και την υπακοή μας,στον Πλάστη και Δημιουργό μας.

Προσευχόμαστε να δείχνουμε ,καρτερία και συμπόνοια,στους ασθενείς και στους κατατρεγμένους,με μόνη μας παράκληση,να μην υποφέρουν και να λαμβάνουν της προσοχής και της μέρυμνας αυτών.

Ευχόμαστε να χουμε σώας τας φρένας,,μέχρι ο Παντοκράτορας,να μας καλέσει στις αγκάλες του ή να χρειασθεί να λογοδοτήσουμε ,για την ως τώρα ,εδώ ζωή μας.με τα λάθη μας και τα πάθη μας και τις αδυναμίες μας.

Προσευχόμαστε να μη δούμε το κακό των παιδιών μας,μονολογούσε και συνάμα καλοτυχίζουμε τα παιδιά μας,να ναι υγιή και πάντα να συναντούν το καλό στο δρόμο τους.

Ευχόμαστε να μη συναντήσουν δυσκολίες αξεπέραστες,αλλά συγχρόνως απ τα παθήματα της ζωής,θα γίνονται μαθήματα και με τις ανάλογες εμπειρίες,θα πορευθούν ως το τέλος της.

Προσευχόμαστε να χει ο Θεός πάντα καλά ,αυτούς που αγαπούμε και ζητούμε τη συγχώρεσή τους,αν τυχόν,υπέπεσαν σε σφάλματα,έστω κι αν οι ίδιοι δεν το καταννούν και το παραβλέπουν.

Ευχόμαστε να μας χαρίζει χρόνια ο Θεός και να τα ζούμε με αγάπη και γαλήνη στις ψυχές μας .

Προσευχόμαστε για το αύριο των παιδιών μας ,να ναι καλό ,αίσιοι και αποδοτικό,παρά όπως φαίνεται τώρα υπό τη σκιά και το έρεβος,το σκότος,των επιβεβλημένων και κομματικοποιημένων μεριδίων της ζωής μας ,με γνώμονα το συμφέρον εκείνο ,που αντιδρά ,στην οποιαδήποτε αρεστή και υπαρκτή ,συννειδησιακή κατάσταση,του είναι μας και του τι μέλλει γενέσθαι,από δω και εις το εξής.

Ευχόμαστε τα καλύτερα για τη νέα γεννιά,που ευννουχίστηκε,βωμολοχήθηκε και αλώθηκε απο ασυννείδητους και ανύπαρκτους ,τυχάρπαστους υλιστές και τάχα ιδεολόγους.

 

ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ,ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΚΙΕΣ ΑΠΟ ΘΕΛΛΗΜΕΝΕΣ ΜΙΑΡΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΚΑΡΙΑ ΟΔΟ…ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΘΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΤΗΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΙΤΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ!

κι όλα τα κακά σκορπά…

 

Γράφει η κ. Άννα Ζανιδάκη

 
Γράψτε μας το σχόλιο σας εδώ

Βαθμολόγησε την Ανάρτηση μας

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση ;

Αναγνώστες που Βαθμολόγησαν * 0 * / Επιλέξατε την Βαθμολογία * 0 * αστέρι. *Συντακτική Ομάδα theodromion.gr : Ευχαριστούμε που μας στηρίζεται

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση

Αν το βρήκες ενδιαφέρον Κοινοποίησε το

Η κοινοποίηση που θα κάνετε μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας

Ακολούθησε μας στα social media

Like
Κοινοποίησε την Ανάρτηση μας αν σας φάνηκε ενδιαφέρον

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δές και αυτό
Γιὰ τοῦτο πίστη καὶ πατρίδα εἴχανε γίνει ἕνα καὶ τὸ…
x
error: Ευχαριστούμε