ΆρθραΓράφουν οι Ιερείς

π. Θεόφιλος Δράπανος : Δεν ήταν δυνατόν να μείνει μέσα στον τάφο νεκρός ο Αρχηγός της Ζωής

Κοινοποίησε την Ανάρτηση μας αν σας φάνηκε ενδιαφέρον
0
(0)

Last Updated on: 17th Ιούνιος 2019, 12:25 πμ

Ανέστη ο Κύριος! Δεν ήταν δυνατόν να μείνει μέσα στον τάφο νεκρός ο Αρχηγός της Ζωής. Ανέστη! Και επί σαράντα ημέρες εμφανιζόταν αναστημένος στους Μαθητές του για να τους βεβαιώσει ότι αναστήθηκε, ότι ζει, ότι είναι ο νικητής του θανάτου, της φθοράς και του διαβόλου, Θεάνθρωπος και τροπαιοφόρος. Και για να πεισθούν απολύτως οι Μαθητές του ότι αναστήθηκε, ότι δεν βλέπουν μπροστά τους μία οπτασία αλλά τον ίδιο τον Ιησού Χριστό ολοζώντανο και Αναστημένο, τους έδωσε πολλά τεκμήρια της Αναστάσεώς του. Ατράνταχτες αποδείξεις, σημάδια αδιαμφισβήτητα.

Ποια είναι αυτά; Οι επανειλημμένες εμφανίσεις του ενώπιον των Μαθητών του για να Τον βλέπουν από κοντά, για να Τον ακούνε. Και μάλιστα τους επέτρεπε και να τον αγγίξουν ακόμη, για να δούν ότι έχει σώμα πραγματικό και όχι αέρινο η φανταστικό. Τους έδειξε τις ….

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ<===

Πηγή: www.agiosxaralampos.gr 

Λίγα λόγια για τον Αρθρογράφο μας

Αν σε ενδιαφέρει Διάβασετο  π. Ανδρέας Κονάνος : Η γυναίκα μου η «γρουσούζα»(Βιντεο)

Ο π. Θεόφιλος Δράπανος είναι ένας  Χαρισματικός Άνθρωπος και ένας από τους Άξιους Εργάτες του Αμπελώνα του Κυρίου . Είναι Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Αϊδινίου στον Νομό Μαγνησίας, στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού (Βόλου) όπου Ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη  Δημητριάδος & Αλμυρού. Επίσης έχει δημιουργήσει Ιστότοπο  του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Αϊδινίου. (www.agiosxaralampos.gr)  όπου Αρθρογραφεί δικά του ωφέλιμα άρθρα βγαλμένα από την καρδιά του προς αγαλλίαση των Ψυχών των πολυάριθμων Αναγνωστών του .

Διαβάστε περισσότερα Αρθρα του π. Θεοφίλου Δράπανος   

 

 

  

 

theodromion.gr :  Γίνετε συνοδοιπόροι μας

Στείλτε στο theodromion@gmail.com  Άρθρα, Ιστορικά Ιέρων Ναών -Μοναστηριών Βίντεο ή κάτι που πιστεύετε ότι αξίζει να μοιραστείτε τόσο με εμάς όσο και με  τους Αναγνώστες μας.

Αν σας αρέσει ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ!!! στον τοίχο σας (facebook) ή γράψετε το σχόλιο σας ακριβώς από κάτω από την ανάρτηση μας

Γράψτε μας το σχόλιο σας εδώ
Αν σε ενδιαφέρει Διάβασετο  του Σωτήρη Μ. Τζούμα : Αν η Εκκλησία δεν αναλάβει δράση και δεν οργανώσει το ενοριακό της έργο θα μείνει σε λίγο Εκκλησία γερόντων

Βαθμολόγησε την Ανάρτηση μας

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση ;

Αναγνώστες που Βαθμολόγησαν * 0 * / Επιλέξατε την Βαθμολογία * 0 * αστέρι. *Συντακτική Ομάδα theodromion.gr : Ευχαριστούμε που μας στηρίζεται

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση

Αν το βρήκες ενδιαφέρον Κοινοποίησε το

Η κοινοποίηση που θα κάνετε μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας

Ακολούθησε μας στα social media

Like
Κοινοποίησε την Ανάρτηση μας αν σας φάνηκε ενδιαφέρον
Δές και αυτό
ΣΥΝΤΟΜΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ (Σειρά κηρυγμάτων) ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ…
x
error: Ευχαριστούμε