Γαστρονομία

χελιδονόψαρο με μυρωδικά στον φούρνο

Κοινοποίησε την Ανάρτηση μας αν σας φάνηκε ενδιαφέρον
Χρόνος Ανάγνωσης < 1 Λεπτό
Listen to this article
0
(0)

εικονα ιντερνετ  ΥΛΙΚΑ:

1 χελιδονόψαρο

φρέσκα κρεμμυδάκια

μαϊντανό, άνηθο, κάρδαμο, μάραθο

ελαιόλαδο

1 φλιτζ. καφέ λευκό κρασί

αλάτι

μαύρο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά και τα φρέσκα κρεμμύδια και τα ανακατεύουμε καλά . Τρίβουμε το ψάρι με το μείγμα αλατιού και μαύρου πιπεριού και τι γεμίζω με τα μυρωδικά . Το μεταφέρουμε σε ταψάκι και σκορπίζουμε γύρω γύρω τα μυρωδικά που τυχόν περίσσεψαν. Ραντίζω με το κρασί και το λάδι, σκεπάζω με αλουμινόχαρτο και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 230. Μετά από είκοσι λεπτά βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για άλλα δέκα λεπτά .

 

πηγή

Η Κωνσταντινούπολη στο τραπέζι σας 

 

Γράψτε μας το σχόλιο σας εδώ

Βαθμολόγησε την Ανάρτηση μας

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση ;

Αναγνώστες που Βαθμολόγησαν * 0 * / Επιλέξατε την Βαθμολογία * 0 * αστέρι. *Συντακτική Ομάδα theodromion.gr : Ευχαριστούμε που μας στηρίζεται

Δεν υπάρχουν ψηφοφορίες μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση

Αν το βρήκες ενδιαφέρον Κοινοποίησε το

Η κοινοποίηση που θα κάνετε μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας

Ακολούθησε μας στα social media

Like
Κοινοποίησε την Ανάρτηση μας αν σας φάνηκε ενδιαφέρον

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δές και αυτό
Παρακολουθήστε την  Θεία Λειτουργία  σε Πραγματικό Χρόνο την Κυριακή 31…
x
error: Ευχαριστούμε