χελιδονόψαρο με μυρωδικά στον φούρνο
ΥΛΙΚΑ:
1 χελιδονόψαρο
φρέσκα κρεμμυδάκια
μαϊντανό, άνηθο, κάρδαμο, μάραθο
ελαιόλαδο
1 φλιτζ. καφέ λευκό κρασί
αλάτι
μαύρο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά και τα φρέσκα κρεμμύδια και τα ανακατεύουμε καλά . Τρίβουμε το ψάρι με το μείγμα αλατιού και μαύρου πιπεριού και τι γεμίζω με τα μυρωδικά . Το μεταφέρουμε σε ταψάκι και σκορπίζουμε γύρω γύρω τα μυρωδικά που τυχόν περίσσεψαν. Ραντίζω με το κρασί και το λάδι, σκεπάζω με αλουμινόχαρτο και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 230. Μετά από είκοσι λεπτά βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για άλλα δέκα λεπτά .
πηγή
Η Κωνσταντινούπολη στο τραπέζι σας
Γράψτε μας το σχόλιο σας εδώ
Ακολούθησε μας στα social media